FINALITZA LA 23a EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ DE CATALUNYA

Mostra-Cinema-Llatinoamerica-1-
A l’acte de cloenda s’ha nombrat el Palmarès, s’ha rendit homenatge a Eliseo Subiela i s’ha projectat el curtmetratge “Mai” (Espanya) i el llargmetratge: “Me casé con un boludo” (Argentina), que ha posat punt i final a la 23a edició de La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida.
Avui diumenge a les 20h, el CaixaForum Lleida ha acollit l’acte de cloenda de la 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. Durant l’acte, s’ha rendit un petit homenatge a Eliseo Subiela, s’ha fet menció dels Premis del Palmarès i, seguidament s’ha projectat el curtmetratge “Mai (Espanya) i el llargmetratge “Me casé con un boludo”  (Argentina),  cintes que no han competit a les Seccions oficials.
 
L’acte, que ha estat presentat per Gina Raymat, ha comptat amb la participació de Juan Ferrer, director de La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que en primer lloc ha volgut transmetre un missatge de solidaritat per les víctimes de la tragedia de Colòmbia. Tot seguit ha volgut agrair a tot l’equip tècnic de la Mostra i a les Autoritats el seu suport per fer possible aquesta 23a edició; Osvaldo Francia, President del Centre Llatinoamericà de Lleida, també ha tingut unes paraules d’agraïment per tot l’equip de la Mostra i pel públic assistent, “que ha fet possible que aquesta edició hagi estat un gran èxit” ha declarat; i Montserrat Parra, Tinent d’Alcalde i Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, que ha volgut destacar la importància com a impulsor del certamen, del director de La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, Juan Ferrer”.
 
 
En aquesta 23a edició, la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya ha rendit un petit homenatge a Eliseo Subiela. Osvaldo Montes va composar la banda sonora de 6 de les seves pel·lícules. Dues d’elles, “Pequeños Milagros” i “Las aventures de Dios”, van ser magistralment interpretades pels mestres de l’escola L’intèrpret de Lleida al 2016. La Mostra fa l’homenatge amb tres videoclips d’aquell concert, que combina la seva música i el cinema amb la Seu Vella de fons.
 
Tot seguit s’ha fet menció dels Premis del Palmarès i s’ha projectat el curtmetratge “Mai (Espanya) i el llargmetratge “Me casé con un boludo”  (Argentina).
 
 
“Mai” és el primer curtmetratge de Marta González, natural de Lleida, té una llicenciatura en Comunicació Audiovisual per la Universidad de Navarra. El curtmetratge explica la història de Pilar, Carmeta i Mari, tres noies que passen les tardes en un banc del seu poble. L’arribada d’una misteriosa parella de noies es convertirà en el tema principal de conversa de les tres amigues.
 
“Me casé con un boludo” (Argentina), està dirigida per Juan Taratulo que es va estrenar amb el llargmetratge “No sos vos, soy yo”, pel·lícula independent que ha obtingut el millor ingrés a taquilla a Argentina.
“Me casé con un boludo” ha competit recentment a la Secció Oficial del Festival de Málaga i la pel·lícula narra la història de Fabián Brando, l’estrella de cine més famosa i Florencia és una actriu completament desconeguda. Ambdós coincideixen en el rodatge d’una pel·lícula i inicien un romanç que ràpidament acabarà en casament. Poc temps després de casar-se, ella se n’adona que es va enamorar del personatge i que el seu marit és en realitat un autèntic boludo. Quan Fabián se n’assabenta del que en pensa ella d’ell, idea un pla que només podrà portar a terme amb l’ajut del guionista de les seves pel·lícules de més èxit.
 
 
 
ENLLAÇOS DE DESCÀRREGA DEL MATERIAL PROMOCIONAL:
 
-Enllaç descàrrega programa de mà + catàleg + dossier de premsa: https://we.tl/WvRy6cbhuB
-Enllaç descàrrega tràilers llargmetratges , curtmetratges i  documentals: https://we.tl/Lmc52qoUlm
-Enllaç descàrrega fotografies dels documentals, llargmetratges i curtmetratges: https://we.tl/5fjouAvqXk
 

The Top Entrepreneur Marbella – Find Out How to Get Included in Marbella’s Number 1 Magazine for Successful Entrepreneurs